Menu
Program studiów
| Lp. | Tematyka przedmiotów | Liczba godzin* |
|---|---|---|
| 1. | Rynek usług hotelarskich | 6 |
| 2. | Współczesne wyzwania zarządzania hotelem | 6 |
| 3. | Aspekty prawne w hotelarstwie | 12 |
| 4. | Planowanie strategiczne w hotelu | 12 |
| 5. | Zarządzanie kapitałem ludzkim | 12 |
| 6. | Kompetencje menedżerskie | 12 |
| 7. | Zrównoważony rozwój i CSR w hotelarstwie | 12 |
| 8. | Zarządzanie operacyjne i inwestycyjne | 12 |
| 9. | Zarządzanie projektem | 16 |
| 10. | Zarządzanie finansami | 12 |
| 11. | Zarzadzanie komunikacją marketingową i sprzedażą | 12 |
| 12. | Zarządzanie relacjami z klientem | 12 |
| 13. | Zarządzanie jakością i kontrola operacyjna | 12 |
| 14. | Systemy informatyczne i robotyzacja w hotelu | 12 |
| 15. | Bezpieczeństwo i zarządzanie ryzykiem | 8 |
Razem | 168 |
WARUNKI ZALICZENIA:
Zaliczenia na ocenę będą przeprowadzane po zakończeniu poszczególnych przedmiotów realizowanych w I i II semestrze, zgodnie z obowiązującym sylabusem. Zaliczenia obejmują również egzaminy końcowe z wybranych przedmiotów (zgodnie z zapisami sylabusa), które zostaną przeprowadzone pod koniec semestru za pośrednictwem platformy MS Teams.
Praca projektowa (zespołowa) – w trakcie studiów Słuchacze będą zobowiązani do przygotowania prac projektowych w ramach przedmiotu Zarządzanie projektem.
Praca projektowa (zespołowa) – w trakcie studiów Słuchacze będą zobowiązani do przygotowania prac projektowych w ramach przedmiotu Zarządzanie projektem.